Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

AFANOC Botiga.

Un regal solidari té tot el sentit del món.

Samarretes, estoig, tasses i decoració per a la llar i moltes més coses amb dissenys exclusius de Natura, Pepe Jeans o Roser Capdevila.

Troba regals i articles solidaris impresos en productes de qualitat per sorprendre la pròxima vegada que tinguis un aniversari, boda o arribi el Nadal.

Cada compra que fas ajuda a moltes famílies!

FESTA SOLIDARIA

Festes Solidàries

Fes un cop d’ull a la nostra selecció de celebracions i fes el millor regal. T’ajudem, escriu-nos

Gorres Solidàries 

Les gorres de la campanya del Posa’t la Gorra ajuden a sensibilitzar sobre la realitat del  Càncer Infantil i adolescent. 

La música de RockpelsXuklis

Samarretes, clauers, ronyoneres molt rockeras amb els Joves amb Càncer. 

Regals originals i solidaris 

Un regal solidari és més que un regal.

Productes destacats

Els regals que estaves buscant

Fer un regal és un fet bonic que a més, pot ser solidari. És un d’aquells moments que hem de començar a preguntar a tothom perquè ens donin idees i que el producte que comprem agradi. Sabem que no és fàcil, per això a la nostra botiga fem una selecció dels productes solidaris més originals a l’abast de qualsevol butxaca. Regalar sempre és bonic, però molt més bonic és quan aquest regal ajuda a acompanyar i donar suport a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Moltes gràcies!

enviament ico

Enviament urgent
Rebràs la teva compra en 72h a partir de la recollida.

garantia ico

Certificats
Els productes compleixen amb la normativa de seguretat.

telf ico

Atenció al client
No trobes el que busques?, truca’ns al 93.237.79.79!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES