Banners home botiga_Nena2

AFANOC Botiga.

Un regal solidari té tot el sentit del món.

Samarretes, estoig, tasses i decoració per a la llar i moltes més coses amb dissenys exclusius de Natura, Pepe Jeans o Roser Capdevila.

Troba regals i articles solidaris impresos en productes de qualitat per sorprendre la pròxima vegada que tinguis un aniversari, boda o arribi el Nadal.

Cada compra que fas ajuda a moltes famílies!

Festes Solidàries

Fes un cop d’ull a la nostra selecció de productes solidaris i fes el millor regal. T’ajudem, escriu-nos

Gorres Solidàries 

Les gorres de la campanya del Posa’t la Gorra ajuden a sensibilitzar sobre la realitat del  Càncer Infantil i adolescent. 

samarretes solidàries

La música de RockpelsXuklis

Samarretes, clauers, ronyoneres molt rockeras amb els Joves amb Càncer. 

Regals originals i solidaris 

Un regal solidari és més que un regal.

Productes destacats

Els regals que estaves buscant

Fer un regal és un fet bonic que a més, pot ser solidari. És un d’aquells moments que hem de començar a preguntar a tothom perquè ens donin idees i que el producte que comprem agradi. Sabem que no és fàcil, per això a la nostra botiga fem una selecció dels productes solidaris més originals a l’abast de qualsevol butxaca. Regalar sempre és bonic, però molt més bonic és quan aquest regal ajuda a acompanyar i donar suport a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Moltes gràcies!

enviament ico

Enviament urgent
Rebràs la teva compra en 72h a partir de la recollida.

garantia ico

Certificats
Els productes compleixen amb la normativa de seguretat.

telf ico

Atenció al client
No trobes el que busques?, truca’ns!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES