ROCKPELSXUKLIS

Propers Esdeveniments

Tribut a Luz Casal a la sala Luz de Gas

04/02/2023

Saber-ne més

Pop/Rock pels Xuklis a la Sala Salamandra

04/02/2023

Saber-ne més

Quins Objectius té RockpelsXuklis

  • Sensibilitzar la societat a través de la música per donar a conèixer el càncer en infants i adolescents i les repercussions que se’n generen a partir del diagnòstic.
  • Generar recursos propis i promoure un model d’implicació i participacióciutadana a través d’un esdeveniment solidari.
  • Garantir la gratuïtat dels serveis que l’AFANOC ofereix a les famílies, tant als hospitals com a la Casa dels Xuklis i a les seus de Barcelona, Tarragona i Lleida.

Per altra banda, també permet oferir una oportunitat a les bandes i grups musicals per donar-se a conèixer sota el paraigua d’una entitat amb més de 30 anys de trajectòria, amb gran abast de difusió, que participa en els mitjans de comunicació massius des de la presència a televisions, ràdios, premsa, revistes, web i xarxes socials.

Incentivar les empreses, entitats i administracions a implicar-se en un recurs necessari i gestionat amb total transparència.

Facilitar que les persones puguin fer un donatiu des d’un espai lúdic mentre gaudeixen de la música, la cultura i la solidaritat.

La campanya RockpelsXuklis vol professionalitzar una part dels seus nous concerts i seguir amb el vessant semi professional i voluntària amb la qual va començar per continuar donant cabuda a tothom que hi vulgui participar.

Viu un RockpelsXuklis

Sales de Concerts

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.