Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

FES UN VOLUNTARIAT

Passem a l’Acció!

Si has arribat fins aquí és que ets una persona amb ganes d’ajudar

Actualment, després d’aquest temps tant convuls arrel de la pandèmia, estem contentes de tornar a reprendre de manera progressiva, el voluntariat presencial. Per aquest motiu, si tens interès en sumar-te a l’equip de voluntariat fes-nos-ho saber.

A més a més, si vols col·laborar fent difusió de la nostra tasca i en la venda de producte solidari, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ens ajudarà molt en aquests moments, doncs tot i la pandèmia, en cap moment hem deixat de treballar per atendre als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

També et recomanem que ens segueixis al nostre perfil d´INSTAGRAM  i així, estar al dia de tot el que continuem fent.

lateral voluntari

Passos a Seguir

sala polivalent

1. Formació

Realitzar el taller d’iniciació al Voluntariat d’AFANOC.

Sessió (in) formativa de 3h. amb dates a concretar.

entrevista personal

2. Entrevista personal

Entrevista personal amb la coordinadora de voluntariat per tal deconèixer-nos millor i valorar les possibilitats d’incorporació a l’equip de voluntariat de l’entitat.

3. Contacte

Per a més informació podeu enviar un email a:

Barcelona: voluntariat@afanoc.org
Lleida: voluntariatlleida@afanoc.org
Tarragona: voluntariattgn@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES