Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

PARTICIPA!

Participa de la Campanya!

I sigues part del seu èxit.

El “Posa’t la gorra!” s’ha anat estenent gràcies al suport i la implicació de moltes persones, ja que la campanya fa de nexe entre la societat i les famílies amb l’objectiu de normalitzar la malaltia.

Per això, la gorra surt al carrer i busca entorns lúdics i festius, que són els espais favorits dels infants i joves, especialment quan a causa de la malaltia s’hi han vist privats durant molt de temps.

Poder celebrar una festa és un regal per a tots ells i elles i un exemple de normalització.

Cada any persones anònimes, escoles; ajuntaments, hospitals, entitats, empreses, celebritats, artistes i mitjans de comunicació, posen de la seva part per garantir l’èxit de la campanya oferint el seu suport i col·laboració. Ja sigui distribuint gorres, patrocinant-les, fent difusió, i fins i tot organitzant festes a la seva localitat. El ventall per participar és molt ampli i nosaltres ho posem molt fàcil.

T’hi animes?

Fes d’ambaixador o ambaixadora!

Fent de la teva xarxa social una petita “ambaixada” on distribuir les gorres als teus contactes, amistats i famílies.

Feu-vos fotos amb la gorra i compartiu-les! Tens 500 contactes? Només que el 10% et compri una gorra ja ens estàs ajudant molt!

Contacta’ns i t’expliquem

Barcelona: 93 237 7979 – imatge@afanoc.org

Tarragona: 977 228 712 – tarragona@afanoc.org

Lleida: 973 216 057 – comunicaciolleida@afanoc.org

Fes que la teva Escola o Centre es posi la gorra!

Que tothom conegui la campanya! distribueix la gorra a través de l’escola o AMPA. Nosaltres et proporcionarem tot el material que calgui! (pòsters, dinàmiques per treballar a l’aula i tota la informació pels alumnes). Us podem facilitar unes dinàmiques per treballar a l’aula i més informació per sensibilitzar als infants.

Contacta’ns allà on siguis!

Barcelona93 237 79 79 – escoles@afanoc.org

Tarragona: 977 228 712 – escolestgn@afanoc.org

Lleida: 973 216 057 – voluntariatlleida@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES