IMPLICA’T, FES UNA PROPOSTA

Què és implicat?

És un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos.

Implicar-se en l’AFANOC significa conèixer de prop els nostres projectes, estar en contacte i contribuir en la seva millora. Els Implicats engloben propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

Et donem algunes idees

Si la teva iniciativa és viable, nosaltres t’ajudarem a portar-la a terme posant a la teva disposició els nostres recursos. Et proporcionarem el nostre logo per incloure’l a la teva invitació, compartirem la teva iniciativa a les nostres xarxes per tal d’engrescar a altres i perquè els teus amics la puguin compartir. Entre tots farem xarxa per tal de donar la màxima difusió i visibilitat al teu projecte!

  • Organitza un sopar, dinar , brunch o esmorzar solidari entre les teves amistats.
  • És el teu aniversari i ja tens de tot? Fes que les teves amistats ens comprin marxandatge, es facin sòcies, o ens facin un donatiu!
  • Organitza una rifa o una exposició, coneixes artistes, ets tu l’artista?
  • Organitza un concert de música , una obra de teatre
  • Organitza una cursa entre els teus companys de feina, implica la teva oficina!

Fes-nos la teva proposta

Els Implicats engloben propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

  • Jugues a pàdel? Tenis? Futbol? Organitza un torneig solidari!
  • T’agrada fer trekking? Organitza una caminada solidària
  • Et cases i no vols gastar en el regal recordatori pels convidats? Destina aquest import a la nostra causa, et farem unes targetes especials!
  • Fes que aquest Nadal sigui solidari, regala els nostres productes!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES