Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

IMPLICA’T, FES UNA PROPOSTA

Què és implicat?

És un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos.

Implicar-se en l’AFANOC significa conèixer de prop els nostres projectes, estar en contacte i contribuir en la seva millora. Els Implicats engloben propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

Et donem algunes idees

Si la teva iniciativa és viable, nosaltres t’ajudarem a portar-la a terme posant a la teva disposició els nostres recursos. Et proporcionarem el nostre logo per incloure’l a la teva invitació, compartirem la teva iniciativa a les nostres xarxes per tal d’engrescar a altres i perquè els teus amics la puguin compartir. Entre tots farem xarxa per tal de donar la màxima difusió i visibilitat al teu projecte!

  • Organitza un sopar, dinar , brunch o esmorzar solidari entre les teves amistats.
  • És el teu aniversari i ja tens de tot? Fes que les teves amistats ens comprin marxandatge, es facin sòcies, o ens facin un donatiu!
  • Organitza una rifa o una exposició, coneixes artistes, ets tu l’artista?
  • Organitza un concert de música , una obra de teatre
  • Organitza una cursa entre els teus companys de feina, implica la teva oficina!

Fes-nos la teva proposta

Els Implicats engloben propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

  • Jugues a pàdel? Tenis? Futbol? Organitza un torneig solidari!
  • T’agrada fer trekking? Organitza una caminada solidària
  • Et cases i no vols gastar en el regal recordatori pels convidats? Destina aquest import a la nostra causa, et farem unes targetes especials!
  • Fes que aquest Nadal sigui solidari, regala els nostres productes!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES