afanoc-implicat

QUÈ ÉS IMPLICAT?

Implicat és un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos . Implicar-se amb l’AFANOC significa coneixer de prop els nostres projectes, estar en contacte i contribuir en la seva millora. Els Implicats engloben propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literaries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

IMPLICA’T!

Fes-nos la teva proposta

ET DONEM ALGUNES IDEES

Si la teva iniciativa és viable, nosaltres t’ajudarem a portar-la a terme posant a la teva disposició els nostre recursos. Et proporcionarem el nostre logo per incloure’l a la teva invitació, compartirem la teva iniciativa a les nostres xarxes per tal d’engrescar a altres i perquè els teus amics la puguin compartir. Entre tots farem xarxa per tal de donar la màxima difusió i visibilitat al teu projecte!

  • Organitza un sopar, dinar , brunch o esmorzar solidari entre les teves amistats.
  • És el teu aniversari i ja tens de tot? Fes que les teves amistats ens comprin marxandatge, es facin sòcies, o ens facin un donatiu!
  • Organitza una rifa o una exposició, coneixes artistes, ets tu l’artista?
  • Organitza un concert de música , una obra de teatre
  • Organitza una cursa entre els teus companys de feina, implica la teva oficina!
  • Jugues a pàdel? Tenis? Futbol? Organitza un torneig solidari!
  • T’agrada fer trecking? Organitza una caminada solidaria
  • Et cases i no vols gastar en el regal recordatori pels convidats? Destina aquest import a la nostra causa, et farem unes targetes especials!
  • Fes que el proper Nadal sigui solidari, regala els nostres productes!

ALGUNS EXEMPLES

afanoc-marketing-social1

Màrqueting social
Des de l’AFANOC podem oferir productes als seus clients, treballadors i proveïdors, el benefici dels qual reverteix en l’Associació.

afanoc-mobilitzacio-empleats1

Mobilització d’empleats i clients
El compromís entre l’empresa i AFANOC implica i ofereix als treballadors l’oportunitat de participar en el compromís social de l’empresa. A més, des d’AFANOC, donarem suport a les iniciatives dels treballadors i ensenyarem els resultats específics de la vostra col·laboració.

afanoc-campanyes-especials1

Campanyes especials
L’empresa pot participar activament o patrocinar activitats i esdeveniments específics en benefici de la nostra associació, obtenint un bon retorn a nivell d’imatge.

afanoc-cesio-bens1

Cessió de béns, material i/o serveis
Les empreses podeu col·laborar amb nosaltres cedint-nos béns, materials o serveis que puguin ajudar-nos en el desenvolupament dels nostres serveis i projectes.

Aquesta cessió pot ser en forma de cessió de personal, assessoria, cessió d’espais publicitaris, material infantil o per la família, serveis per La Casa dels Xuklis, suport professional o de voluntariat que ens ajudi en la difusió del nostre missatge.

Slide TU TAMBÉ POTS AJUDAR Fes-te voluntari Fes-te soci Implica't