Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Bolígrafs mans Xuklis

3,00 

Els nous Bolígrafs de les mans dels Xuklis t’apropen al símbol més identificatiu del Xukli que és la mà, la base també de l’AFANOC que és acompanyar, recolzar el procés del Càncer Infantil.

Ja pots començar a fer volar la teva imaginació, escriu la teva millor recepta, les teves memòries o les línies més sensibles que puguis expressar.

La tinta és blava, 6 models amb colors diferents.

Descripció

Capacitat d’escriptura: aprox. 2.500 m
Tinta blava

Informació addicional

Pes 0,010 kg
Color

Blau, groc, Lila, Rosa, Taronja, Verd, Vermell

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES