Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

GRUP DE JOVES

El grup de joves de l’AFANOC és un espai de trobada d’adolescents i joves dels 14 als 21 anys que hem viscut de prop la realitat del càncer infantil, ja sigui en pròpia pell o com a germans.

Coneixeu-nos

Què fem

Els grups de joves de cada territori ens trobem mensualment per realitzar activitats lúdiques que alhora ens serveixen per conèixer-nos millor i compartir experiències.

A més, realitzem vàries trobades anuals on els tres grups de joves de l’AFANOC coincidim per realitzar sortides conjuntes, activitats d’oci i estades d’estiu.

Escolta´ns

Ja pots escoltar el nostre propi podcast!! Cada mes parlem d’un tema, t’hi sumes?

Participa-hi

Vols formar part del grup? Contacta amb la teva Delegació de referència i t’explicarem més:

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES