Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Gorra Natura (2020)

5,00 

La gorra de “NATURA” amb un disseny brodat que mostra el passeig de dues persones vol transmetre calma i serenitat, condicions imprescindibles per afrontar els moments més difícils.

Amb aquest disseny, la gorra vol llençar un missatge d’energia positiva i esperança per a tothom, des d’un dels cims més importants de la seva trajectòria, els vint anys.

Amb aquesta gorra us convidem a connectar amb la natura i el planeta, això ajudarà a millorar la salut de tothom!

GUÍA DE TALLES

 

Talla: Adult
Material:80% cotó, 20% polièster

Pes 0,052 kg
Tallatge

Adult, Infant

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES