Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

SIGUES EMPRESA SOLIDÀRIA

Sigues Empresa Solidària

Fes que el teu projecte formi part del nostre

La solidaritat és un valor humà important per transmetre en qualsevol àmbit, però quan es posa en marxa una empresa o negoci, la consciència social i manera en com es gestionen els beneficis obtinguts, marquen la diferència entre l’excel·lència i la professionalitat.

A l’AFANOC, comptar amb aliances corporatives, permet que els nostres serveis a les famílies siguin de qualitat, perquè nosaltres també creiem en l’excel·lència i entenem que el suport a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer ha de comptar amb les millors eines i recursos.

Per això, treballem any rere any, cercant suports i complicitats que puguin garantir aquesta qualitat.

Ens ajudes a mantenir-ho així? Uneix-te al nostre projecte i nosaltres formarem part del teu!

En els darrers vint anys hem pogut donar servei a més de
19 families que es tradueix en 79.000 beneficiaris

Et donem idees 

marketing social

Marketing Social

Fes visible la nostra marca a través dels vostres canals, ja sigui en la comunicació interna amb treballadors, clients o proveïdors, o bé regalant obsequis solidaris en les teves campanyes de Nadal, Sant Jordi o a les activitats de Team Building.

Esdeveniments

Necessitem sponsors, patrocinis i col·laboracions pels nostres esdeveniments solidaris com el “Posa’t la Gorra!” o “RockpelsXuklis”.Si participes, obtindràs un retorn de visualització en campanyes àmpliament consolidades, i de gran ressò mediàtic. 

Cessió de Bens

La cessió de béns té un ventall molt ampli que pot anar des d’aquelles persones que volen que el seu llegat sigui solidari, a la cessió de béns materials, recursos humans o serveis específics destinats a donar-nos suport en les diferents àrees de l’AFANOC.

Així què t’animes a col·laborar?

Implica a tot el teu entorn laboral

Si us encaixa, podem venir a fer-vos una xerrada motivadora i explicar-vos totes maneres de col·laborar amb nosaltres i el millor de tot és que t’ho posarem molt fàcil, perquè sabem que quan se sumen esforços l’impacte que es genera sempre és positiu.

Va, comencem!

Una mica d’informació

Omple el següent formulari iescull una opció que encaixi amb la teva proposta

Et respondrem de seguida

T’explicarem tots els productes, esdeveniments o accions que encaixin amb la teva idea. Et convocarem a una reunió si cal.

Ho farem junts

La idea és teva i no volem interferir en els teus plans, però et podem ajudar a portar-la a terme amb els nostres recursos

Formulari


Empreses Col·laboradores. Gràcies!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES