Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Posa’t la Gorra!

La campanya que ens indentifica

El “Posa’t la Gorra!” és una campanya de sensibilització per donar a conèixer l’existència del càncer infantil, amb l’objectiu de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic. La raó per la qual la gorra és la protagonista és que un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents a causa del tractament és la pèrdua de cabell i acostumen a cobrir-se el cap amb una gorra (també per protegir-se del sol o del fred).

El dia que ens posem la gorra volem ser iguals als seus ulls.

Vine a la pròxima festa!

LA GORRA

La gorra canvia de disseny cada any gràcies a la col·laboració de marques i dissenyadors internacionals que aporten la seva visió a la campanya afegint un plus qualitatiu que les converteix en un article solidari de col·leccionisme.

FINANÇAMENT

La campanya és la principal font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals i les seves seus de Barcelona, Lleida i Tarragona, també l’allotjament, els serveis i el manteniment de La Casa dels Xuklis. 

LES FESTES

Les Festes de la gorra que es fan arreu del territori permeten compartir amb la societat la realitat d’aquestes famílies des d’un entorn lúdic i festiu, contribuint a normalitzar la malaltia i implicant a petits i grans a participar d’aquestes festes.

Establiments Col·laboradors

Galeria imatges Posa’t la Gorra

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES