Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Gorra Tarsila Schubert 2023

8,00 

La gorra d’enguany ha estat dissenyada per Tarsila Schubert, una artista de carrer d’origen brasiler que ha dedicat la seva vida a l’art.  Al frontal de la gorra hi apareix un ull amb els tons i forma de les sanefes. Un ull que és l’expressió de l’atenció, la cura i l’acompanyament ferm i continuat, necessari al llarg del procés del càncer infantil.

És l’ull que mira més enllà, que interpel·la i inspira a canviar la manera de veure les coses, amb una mirada que traspassa i que té la capacitat de veure més enllà de les aparences. Un canvi de mirada sobre la realitat del càncer infantil. Una mirada neta, objectiva però càlida i empàtica, que sense obviar la dificultat d’aquesta difícil realitat, s’enfoca i es dirigeix als aspectes sans de la malaltia.

* Podeu consultar la guia de talles a les imatges

 

Descripció

Talla:Adult

Talla:Infant

Material:Cotó 80%, 20% polièster

Molt còmode, lleugera I EXCLUSIVA!

Informació addicional

Pes 0,052 kg
Tallatge

Adult, Infant

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES