Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Punts de Venda

Ja pots comprar la teva gorra!

Farmàcies, comerços, casals populars, quioscos, bars, centres socials, espais culturals.

Ja podeu comprar les gorres fisicament i arreu de Catalunya. Així que aneu a buscar la vostra gorra de la campanya del Posa’t la Gorra al punt de venda més proper.

El funcionament és molt senzill i personalitzat així que si al teu poble o ciutat encara no teniu la Gorra de la campanya, escriu-nos a afanoc@afanoc.org i t’expliquem com fer-ho.

A continuació, podeu consultar un mapa amb tots els punts de venda de tot el territori. Col·locant el ratolí sobre cada localització en podreu consultar els detalls.

TARRAGONA

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES