Punts de Venda

Ja pots comprar la teva gorra!

Farmàcies, comerços, casals populars, quioscos, bars, centres socials, espais culturals.

Ja podeu comprar les gorres fisicament i arreu de Catalunya. Així que aneu a buscar la vostra gorra de la campanya del Posa’t la Gorra al punt de venda més proper.

El funcionament és molt senzill i personalitzat així que si al teu poble o ciutat encara no teniu la Gorra de la campanya, escriu-nos a afanoc@afanoc.org i t’expliquem com fer-ho.

A continuació, podeu consultar un mapa amb tots els punts de venda de tot el territori. Col·locant el ratolí sobre cada localització en podreu consultar els detalls.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES