Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Ajuts Solidaris

La Casa dels Xuklis és una llar d’acollida on hi ha 25 apartaments per les famílies amb un infant o adolescent amb càncer que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per rebre tractament als principals hospitals de Barcelona.

La casa està dotada d’espais exclusius que tenen en compte la intimitat de cada família, i d’espais comuns polivalents. En aquests espais oferim tovalloles, llençols, utensilis per la cuina (plats,gots,coberts) i altres materials com llibres i jocs..

Les vostres aportacions faran que poguem seguir oferint el manteniment de la casa totalment gratuït.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES