Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Història Posa’t la Gorra

Perquè una gorra?

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents a causa del tractament és la pèrdua de cabell, i acostumen a cobrir-se el cap amb una gorra. 

La campanya

 S’inicia l’any 2001 amb l’objectiu d’eliminar els estigmes i tabús que envoltaven la malaltia del càncer infantil, i de la necessitat de compartir la realitat d’aquestes famílies des d’un entorn lúdic i festiu. 

Els valors que s’amaguen darrere de la imatge corporativa estan totalment alineats amb el “Posa’t la Gorra!”, que amb el temps, ha esdevingut la campanya més important de l’AFANOC, i que ha donat més repercussió i visibilitat a la seva tasca convertint-se en un pilar fonamental en l’evolució de l’associació. 

El to de la gorra sempre és festiu, alegre i positiu per reforçar els conceptes d’unió de la societat per donar suport als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

La gorra canvia de disseny cada any, gràcies a la col·laboració de marques i dissenyadors internacionals que aporten la seva visió a la campanya, afegint un plus qualitatiu que les converteix en un article solidari de col·leccionista. 

La campanya és la primera font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals, les seus de Barcelona, Lleida, Tarragona i La Casa dels Xuklis. 

0
VOLUNTARIS/ES
0
POBLACIONS
0
FESTES
0
GORRES DISTRÏBUIDES

Dissenys de les gorres

Cares famoses que s'han posat la gorra

La campanya és la primera font de recursos per

 finançar els serveis que ofereix l’AFANOC.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES