Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La TransPerfect Mountain Challenge torna a omplir Sant Iscle de Vallalta d’esport i solidaritat

Enguany han estat més de 500 inscrits, xifra que ha marcat un nou rècord de participació en una jornada marcada pel bon temps

El passat dissabte 11 de març, es va celebrar per 6è any consecutiu a Sant Iscle de Vallalta, la TransPerfect Mountain Challenge a benefici de l’AFANOC.

Els més de 500 participants s’han repartit entre les quatre proves, una d’elles ha estat una prova orientació de 6 hores, oficial de Copa Catalana de Rogaine de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC).

Montse Florensa, vicepresidenta de l’AFANOC amb el conseller de Drets Socials, l’honorable Sr. Carles Campuzano i Canadés (xandall blau), i Carles Loré, atleta expert en les curses d’orientació.

Cal destacar que al registre d’inscripcions, a les caselles del gènere s’ha contemplat el “no binari” que, per primera vegada ha comptat amb presència i representació.

En finalitzar les proves, els participants van poder gaudir d’una sessió de ioga i massatge al nucli principal de les activitats, situat a la plaça major del poble, a on es van repartir més de 400 racions de paella i a on es va tenir en compte el compromís de sostenibilitat, eliminant els gots d’un sol ús, reutilitzant cinta, el transport col·lectiu i utilitzant els proveïdors locals.

Aitor Medrano, organitzador i responsable principal de la TransPerfect Mountain Challenge no va poder ocultar la seva satisfacció en veure la gran participació, que a més va comptar amb la presència de l’honorable Sr. Carles Campuzano i Canadés, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Aitor Medrano al centre, amb Florensa i Campuzano seguint les instruccions de Carles Loré.

El repte esportiu creat per la multinacional de serveis lingüístics Transperfect, va néixer amb l’objectiu de promoure la motivació, la camaraderia i un estil de vida saludable entre les persones de la seva plantilla, i a la vegada destinar aquest esforç per col·laborar en causes solidàries.

Transperfect va triar a l’AFANOC arran de l’experiència que va tenir el seu CEO, Barnaby Was amb el càncer del seu fill i va decidir implicar-se en l’entitat formant part de la junta com a pare afectat.

Actualment, ja s’ha establert una relació directa entre els equips tècnics de totes dues entitats per treballar de manera conjunta en l’organització de més esdeveniments solidari-esportius de caràcter popular, a centres educatius i també en sintonia amb altres entitats, en un clar exemple de bones praxis entre el món social i el corporatiu. 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES