Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Més recursos per l’AFANOC gràcies a la TransPerfect Mountain Challenge

La iniciativa que uneix esport i solidaritat enguany aconsegueix 52.000€ que es destinaran íntegrament a La casa dels Xuklis

Una vegada més, i per 6è any consecutiu, la multinacional de serveis lingüístics, TransPerfect, destina a l’AFANOC l’import aconseguit amb el seu repte esportiu Mountain Challenge. Una activitat que uneix esforç, camaraderia i solidaritat.

Barnaby Wass, CEO i vicepresident de Transperfect, ha explicat que:

“Hem triat l’AFANOC com a beneficiària de les nostres accions, per la gran tasca que realitza, perquè són de proximitat, són transparents i l’impacte de les nostres accions és directe. Això fa que els resultats siguin visibles i palpables, cosa que ens produeix satisfacció i ens incentiva a seguir perquè veiem com desafiant-nos a nosaltres mateixos a través d’un repte esportiu que de per si ens beneficia i aporta salut a tots els qui els duem a terme, el seu impacte ajuda a moltes famílies en aquesta situació tan difícil com és tenir un fill o filla amb diagnòstic de càncer”.

Barnaby, a més, és un home que ha viscut l’experiència del càncer en pròpia pell, i al mateix temps que el seu fill Leo. La seva estada a l’hospital el va fer descobrir com les petites coses del dia a dia, com donar el berenar a la germana petita o anar a fer una dutxa, es feien una muntanya quan es té un fill ingressat amb diagnòstic de càncer.

Conèixer la nostra tasca in situ el va portar a voler participar més directament involucrant els seus equips amb l’AFANOC, per treballar junts en projectes comuns. Avui dia, Barnaby, com a pare afectat coneixedor d’aquesta realitat,  ja forma part de la junta de l’AFANOC.

L’equip de TransPerfect fa l’entrega del xec a l’equip de l’AFANOC. Barnaby Wass, al centre de la imatge sostenint el xec.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES