Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“La Finestra sul cielo” dedica el seu Calendari d’Advent a La Casa dels Xuklis

Representants de la marca van fer la presentació davant les famílies i els nens i nenes allotjats a la casa

El passat 4 d’octubre de 2023, Miguel Ángel Montesinos, CEO de Biotobio Ibèrica i Laia Abelló, directora de màrqueting, van presentar el calendari d’advent en les instal·lacions de la casa dels Xuklis.

Els van acompanyar els diferents representants de AFANOC i van poder conèixer algunes famílies dels nens i nenes que actualment hi estan allotjats.

Va ser un moment molt gratificant ja que van poder veure i compartir les seves experiències i admirar la increïble tasca que l’entitat porta a terme.  Veient les instal·lacions em sento orgullós de poder contribuir amb la casa dels Xuklis. AFANOC ha aconseguit crear una infraestructura pensada per a donar tota la comoditat a les famílies que arriben desubicades i que han d’aprendre a viure fora de la llar afirma Miguel Ángel Montesinos CEO de Biotobio Ibèrica.

El calendari està elaborat amb ingredients 100% ecològics i conté peces de xocolata veganes i certificades sense gluten i sense lactosa. Hem elaborat un calendari pensat per a arribar a multitud de llars diferents i amb un projecte darrere que ajuda a totes aquestes famílies que avui hem pogut conèixer en persona, sens dubte s’ha convertit en un projecte molt emocionant comenta Laia Abelló directora de màrqueting de Biotobio Ibèrica.

Per la compra de cada calendari es donarà una part al projecte de la casa dels Xuklis, però aquesta col·laboració no és un esforç aïllat i es vol mantenir una relació a llarg termini amb l’associació enviant productes ecològics bàsics de rebost per al dia a dia de les famílies a la casa.

Si vols contribuir amb un calendari d’advent pots trobar-lo en herbolaris, botigues especialitzades i a la seva botiga en línia.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES