Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Biotobio Ibèrica col·labora amb l’AFANOC 

L’empresa vol mantenir una relació a llarg termini amb l’entitat donant-li suport a través de diversos àmbits

Biotobio Ibèrica té com a objectiu ajudar a l’associació en diferents àmbits: d’una banda, recaptar fons amb un producte solidari que estarà disponible al novembre. I per l’altre, aportar productes ecològics de manera periòdica per al dia a dia de les famílies que s’allotgen a la casa dels Xuklis. La idea que té, és mantenir la relació a llarg termini amb enviaments de diversos productes ecològics bàsics pel rebost de les famílies dels Xuklis.

A l’AFANOC acabem de rebre el primer palet amb productes ecològics bàsics per repartir a les famílies. A més, han posat 20 caixes de gelats de gel perquè les famílies puguin passar la calor d’una manera més refrescant.

L’empresa s’ha implicat al 100% amb l’entitat, i estan compromesos amb el projecte per tal d’ajudar els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Biotobio Ibèrica és una distribuïdora de productes ecològics que desenvolupa marques com La Finestra sul Cel i Quinua Real. A més de tenir en cartera a grans marques del sector ecològic com a Germinal, Voelkel, Alci Nero o Cocomi.

Biotobio palet

El primer palet de productes ja ha arribat a l’AFANOC

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES