Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Regals de nadal

Estàs buscant un regal que deixi a tothom bocabadat? Aquí trobaràs el teu regal original.

Pots afinar la teva recerca consultant les nostres categories.

Regals originals

Regals per infants

Amic invisible

Regals pel Tió
Regals Pare Noel
Regals per Reis

Comprar regals de nadal solidaris

En aquesta època tan especial de l’any, on el caliu i l’amor envolten cada racó, et convidem a descobrir la nostra cuidada selecció de regals solidaris. Cada article que trobaràs aquí ha estat triat amb el cor, pensant en portar alegria i il·lusió a les teves festes, mentre contribueixes a una causa noble.

Per què escollir un regal solidari?

Impacte Positiu: Cada compra que realitzis contribuirà directament a projectes socials, ajudant a millorar la vida de persones en situació de vulnerabilitat.
Originalitat: Ofereix als teus éssers estimats regals únics i plens de significat, que transmeten valors i històries inspiradores.
Qualitat: Seleccionem els nostres productes amb cura, assegurant-nos que rebs articles de gran qualitat, fets amb amor i dedicació.

Descobreix la nostra varietat
Tenim opcions per a tothom: joguines educatives per als més petits, llibres que obren ments i cors, articles de decoració amb ànima, i molt més. Navega per la nostra col·lecció i troba el regal perfecte que parla directament al cor.

Fes la teva compra amb sentit
Al escollir un regal de la nostra botiga solidària, estàs fent molt més que una simple compra; estàs sembrant esperança, estàs compartint amor i estàs construint un món millor.

Gràcies per ser part d’aquesta cadena de solidaritat. Junts, fem que l’esperit de Nadal brilli més fort que mai.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES