Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Motxilla tela Xuklis

7,00 

En estoc

La motxilla dels Xuklis ja és aquí i aquest cop és més versàtil perquè no només és una motxilla sinó que la podeu utilitzar com a bossa. Emporta’t tot el que necessitis amb aquesta còmoda motxilla, no perdràs res, no pesa i és molt pràctica!

La solidaritat és el millor regal!

Descripció

Bossa tipus motxilla de cotó reciclat (140 g/m²), amb nanses de 30 cm i tancament amb cordons de cotó 370 x 410 mm

Informació addicional

Pes 0,018 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES