Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Lanyards RPX

3,00 

En estoc

I no només els músics de RockpelsXuklis no perdran les claus de les furgonetes carregades amb els seus instruments! Tu també et pots posar el lanyard de Rpx i no perdre les claus durant els concerts!

Fes que la música pels Joves amb Càncer no deixi de sonar! Rpx!

Material: Polièster

Mides: 45 x 1,5 cm

Accessori amb dobleclip

Pes 0,01 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES