Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Clauer obridor #RPX

3,00 

En estoc

I no només és un clauer sinó també un obridor per no deixar-te cap ambpolla sense obrir. Ara ja no tens l’excusa de perdre les claus enmig d’un concert o festival, enganxa-les al clauer #rpx, no tens excusa!

Amb la compra d’aquest producte estàs aportant recursos pels Joves amb Càncer.

Descripció

Material: Clauer alumini metalitzat

Mides: 6,5 X 1,5 X 1,1 cm

Pes: 9,5 gr

Informació addicional

Pes 0,05 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES