Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Preu exclusiu web

Gorra Ágatha Ruiz de la Prada (2018)

3,00 

En estoc

La gorra de l’Ágatha Ruiz de la Prada ens transporta a un disseny diferent, amb un fort impacte visual i molt trencador. L’estil de la marca és visualment reconeixible amb una gran potència internacional. Els colors i les formes són característics amb tot el món que envolta a l’artista.

Preu exclusiu web

 

 

Descripció

Talla: Adult

Material:Cotó 80%, 20% polièster.

Ajustable amb velcro, apte per petits i grans.

Molt còmode, lleugera I EXCLUSIVA!

Informació addicional

Pes 0,052 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES