Banner AFANOC cast

Gorra AGATHA RUIZ DE LA PRADA (2018)

3,00 

Hay existencias

Con la gorra de Agatha Ruiz de la Prada celebramos la diversidad, la pluralidad y la diferencia. Con esta gorra lanzamos un mensaje de apoyo a todos estos niños y adolescentes y sus familias.

Entre en la web y encuentra su gorra: www.posatlagorra.org

 

 

Este año la gorra ha sido diseñada para AGATHA RUIZ DE LA PRADA, una empresa de moda textil internacional, una diseño diferente, con un fuerte impacto visual y muy rompedor.

Peso 0,052 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.