Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Viu la Jornada pel Càncer Infantil a PortAventura

Es farà el dissabte 10 de juny i l’entrada ja es pot comprar a través d’Internet

El pròxim dissabte 10 de juny, PortAventura Park acollirà la Jornada pel Càncer Infantil. Música, animació, tallers i d’altres activitats es donaran cita en la primera edició d’aquesta festa que contribuirà a fer visible el càncer infantil i ens ajudarà a mantenir la qualitat dels serveis que oferim a les famílies amb infants i adolescents amb aquesta malaltia a La Casa dels Xuklis, als hospitals i a les seus.

La Jornada, organitzada per la Fundació PortAventura, comptarà amb la participació de tres entitats com són l’AFANOC, la Lliga Contra el Càncer i l’AECC. El punt de trobada de la Jornada serà a la plaça de la Xina, entre les 10 i les 13.30 hores, on hi haurà estands informatius, marxandatge i les activitats programades.

L’entrada al Parc té un preu reduït de 25 euros i es pot adquirir a través d’Internet fins al 9 de juny.


BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES