Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Tarragona distribueix més de 1.500 gorres a través dels punts de venda

La província compta amb la col·laboració d’un total de 60 establiments

Farmàcies, botigues, ajuntaments, entitats o cooperatives de la província de Tarragona són, des de finals del mes de gener, punts de venda de la gorra solidària d’aquest any dissenyada per l’artista Xevi Gallego (@eyesores). La seixantena d’establiments distribuiran més de 1.500 gorres i faran possible que l’AFANOC continuï amb la tasca d’acompanyament a infants i joves amb càncer i les seves famílies en un moment tan difícil de les seves vides.

A més de vendre la gorra, molts punts de venda estan compartint la campanya a través de les seves xarxes socials donant així a conèixer l’AFANOC i la seva tasca.

Consulta en quins establiments es pot adquirir la gorra.
https://afanoc.org/punts-de-venda/

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES