Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ReporteroJesús i l’AFANOC presenten el llibre “LOVE U”

Serà el pròxim dilluns 18 de març a la “Casa del Llibre” a les 19 h amb la presència dels joves que han participat i les seves famílies.

Després de més d’un any enregistrant i recopilant entrevistes de joves que han passat per un càncer, escoltant les seves històries de vida, somnis, dèries i projectes, ReporteroJesús ha  posat en negre sobre blanc les seves experiències i sentiments des de la quotidianitat i la proximitat que propicien les converses relaxades, sense pressa, des de l’escolta profunda, prenen el polze a les paraules pronunciades des del cor.

Una presentació molt esperada amb testimonis que no us deixaran indiferents.

Hi podrà assistir tothom qui vulgui.

Us esperem a:

Casa del Llibre, Passeig de Gràcia 62, Barcelona

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES