Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Lildami, Elisenda Pineda, Gertrudis, BETA, TITÓ i 12 veus eufòriques a l’escenari del Posa’t la Gorra!

Us presentem les actuacions i les novetats de la festa que se celebrarà el pròxim 3 de desembre al Poble Espanyol

Per segon any consecutiu, la festa del “Posa’t la Gorra!” brillarà en aquest racó tan emblemàtic i estimat de la ciutat. Un espai que ofereix a la ciutadania un ventall ampli d’activitats lúdiques i culturals és el millor marc per acollir una festa com la nostra! Solidària i per a tots els públics!

Una festa que llença un missatge molt clar a la ciutadania: el càncer infantil i adolescent ens afecta a tots i és cosa de tots donar-li suport. Una realitat que cada any l’AFANOC dona a conèixer des d’espais lúdics i festius, ja que és l’entorn habitual dels infants i joves.

D’esquerra a dreta: Elisenda, Lildami, Grau, TITÓ, Lola, Kai i Jan.

Enguany comptem amb un cartell molt especial pensat per grans, joves i sobretot, pels més menuts! Per començar, comptar amb Lildami i Elisenda Pineda ja és garantia d’entreteniment i diversió, i gràcies a la col·laboració del SX3, tindrem a l’estrella de la programació infantil, en TITÓ, que a més estarà signant gorres de 10 h a 11 h! El grup BETA repeteix la seva col·laboració i obrirà la festa amb les seves cançons plenes d’energia i bon rotllo! I des de la Garriga amb ritme rumbero arribarà GERTRUDIS! El grup, a més de comptar amb molts fans que es posen la gorra, ens ha cedit la cançó de l’espot de la campanya d’enguany, que segurament sentirem en viu i en directe! Ens fa molta il·lusió!

Gertrudis

I atenció a la traca final!! Ni més ni menys que 12 exconcursants del programa de més èxit de TV3, “Eufòria”, seran els encarregats de posar el colofó d’or a la festa! La Jim, la Carla, l’Alèxia, el Carlos, l’Elena, el Domènec, la Natàlia, l’Ethan, el Jan, l’Emmi, la Paula i el Neizan faran brillar la gorra!

Tot això és la màgia de posar-se la gorra… Una gorra com aquesta

T’ho perdràs? Oi que no? T’esperem!!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES