Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“L’Estiu és teu” es torna a posar la gorra

Gràcies a l’acord de col·laboració signat amb l’AFANOC el 2022, l’alberg de Coma-ruga s’ha omplert de gorres

El dissabte 15 de juliol, per segon any consecutiu, el departament de Drets Socials de la Generalitat ha fet la compra de 4.500 gorres solidàries que s’han repartit entre els participants del programa “L’Estiu és teu 2023”.

Comarruga, dinamica nens i nenes

Enguany, la trobada es va iniciar a les 16.30h a l’alberg de Coma-ruga amb la presència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; de la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls; del secretari d’Afers Socials i Famílies, Lluís Torrents; de la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós; i el director de Serveis de la Joventut de l’Agència Catalana de la Joventut, Pepe Serrano. També, hi havia el director de l’alberg Coma-ruga Xanascat, David Medina. I per part de l’AFANOC, va assistir la vicepresidenta, Montserrat Florensa; i el tresorer, Josep Cruz.

A primera hora de la tarda, la mainada va començar les activitats programades, i el mateix temps els representats institucionals van fer un recorregut per tot l’alberg i veure com els nens i les nenes duien a terme les tasques i activitats esportives que els monitors i les monitores estaven supervisant.  

Seguidament, la vicepresidenta de l’AFANOC, Montserrat Florensa, va obrir els parlaments institucionals explicant el significat de la gorra i destacant la importància de posar-se-la cada any.

Comarruga, albergs generalitat parlaments

La compra d’aquestes gorres a càrrec del departament de Drets Socials de la Generalitat, suposa una aportació de prop de 15.000€ per a l’entitat, que des de l’any 1987 dona suport a les famílies dels infants i adolescents amb càncer.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES