Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les novetats del Sant Jordi

Com cada any, l’AFANOC surt al carrer per la diada més especial

Arriba Sant Jordi, i els carrers i places de Catalunya s’ompliran de roses i llibres que les persones intercanviarem com a mostra d’amor i amistat.

Però Sant Jordi també és una ocasió per mostrar solidaritat i ajudar als altres. A molts llocs, s’organitzen activitats solidàries i per nosaltres significa refermar el contacte amb la ciutadania, gràcies a la nostra presència al carrer amb els diferents estands informatius que ens serveixen per explicar els projectes, i captar recursos a través de la venda de llibres i marxandatge. També ho celebrem als hospitals, on estem presents, amb activitats pels infants i adolescents que estan ingressats.

Enguany com a novetats tindrem unes galetes en forma de roses i dracs, gràcies a la col·laboració de Galetes Escuin i que podreu trobar a Barcelona i a Tarragona. A Lleida hi tindrem tovalloles en forma de rosa.

Galetes, llibres i roses per un Sant Jordi dolç i solidari.

També tindrem una amplia selecció de llibres infantils, gràcies al donatiu de:

Alba Editorials, Birabiro Editorial, Editorial Casals, Editorial Baula, Editorial Nanit, Tramuntana Editorial

Ens agrada la diada de Sant Jordi perquè és una festivitat que combina amor, cultura i solidaritat, i ens convida a demostrar el nostre afecte i suport a les persones que més estimem, així com a aquells que necessiten la nostra ajuda.

Trobeu els nostres estands a:

  • Barcelona: Diumenge 23 a Les Rambles de 10’00 a 19’00 hores. Divendres 21 a hospital de la Vall Hebron, a l’Institut Narcís Montoriol de 10’00 a 14’00 hores.
  • Tarragona: Diumenge 23 a la rambla Nova de Tarragona i a plaça del Castell de Reus de 9’00 a 20’00 hores.
  • Lleida: Escola Joc de la Bola: 20 d’abril d’11’00 a 12’30 hores. Puigverd de Lleida: 21 d’abril a l’Escola Sant Jordi en horari de tarda, i el 23 d’abril a la plaça en horari de matí. Torrebesses: Al Casal, el 22 d’abril de 17’00 a 20’00 hores i el 23 d’abril de 12’00 a 14’00 hores . Torrefarrera: 23 d’abril al c/ Major 35 en horari de matí. Diumenge 23, a partir de les 12 hores, a la plaça Major d’Alfés.

Bona diada a tothom!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES