Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’alumnat de l’IMO s’implica amb l’AFANOC per cinquè any consecutiu

Durant tot el curs acadèmic, s’han dut a terme diverses activitats emmarcades en un projecte d’emprenedoria per recaptar diners.

L’alumnat del Programa de Transició al Treball PFI – PTT de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l’Escola del Treball, amb conveni amb l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí, ha entregat a l’AFANOC 900 euros recaptats en un projecte d’emprenedoria.

El lliurament ha consistit en un acte on els joves, acompanyats per l’equip docent i el president de l’IMO i regidor de Joventut, Educació i Ocupació de Lleida, han visitat la seu lleidatana de la nostra entitat.

Els i les alumnes a la seu què l’AFANOC té a Lleida

En el marc d’un projecte que consistia en la creació d’una cooperativa simulada, l’alumnat del programa ha acomplert diverses activitats que els ha permès recaptar aquests diners, que es destinaran a mantenir la gratuïtat dels serveis d’atenció psicosocial integral que oferim a les nostres famílies.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES