Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Hotel Games 2023 dedica la seva olimpíada empresarial solidària a l’AFANOC

La 8a edició se celebrarà del 2 d’octubre al 18 de novembre

Concebuts com una competició amateur entre hotels, aquests jocs es consoliden com una plataforma de trobada de gent del sector, utilitzant l’esport com a eina de comunicació i cohesió.

En cada edició els hotels participants proposen candidatures de diverses entitats del tercer sector perquè optin a ser l’escollida i rebre el xec solidari. De totes les propostes presentades, els hotels consensuen l’entitat social a la qual es donarà suport en la pròxima edició. Enguany, l’AFANOC ha estat la guanyadora amb el projecte de La casa dels Xuklis.

bcn hotel games cos noti

Els Hotel Games  se celebren anualment a Barcelona i Madrid, i estan adreçats al personal dels hotels. El principal objectiu és el de fomentar l’esport com una eina de desenvolupament de les relacions interpersonals, i com una de les pràctiques de vida saludable.

En la majoria d’activitats, tots dos gèneres concorren en la mateixa categoria, fomentant els equips mixtos com a reflex de què succeeix també en el dia a dia dels hotels.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES