Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els voluntaris i les voluntàries són un pilar fonamental  per  l’AFANOC

Avui 5 de desembre celebrem el Dia Internacional del Voluntariat. Enguany, volem valorar el temps com el tresor immaterial més gran que té l’ésser humà. D’una banda, el fet altruista de donar-lo i de l’altra la necessitat de rebre’l quan més es necessita. L’atenció i acompanyament, claus en el càncer infantil, un procés en què el temps també és incert.

Aquest any també es compleixen 30 anys des que l’AFANOC va posar el seu primer equip de voluntariat al Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron, sent la primera entitat a muntar un equip de voluntaris i voluntàries hospitalaris/es.

Gràcies a tot l’equip de voluntariat de l’AFANOC que han dedicat tants anys invertint hores del seu temps per fer possible el voluntariat domiciliari, suport a l’oficina, accions de sensibilització, La Casa dels Xuklis, pel benestar físic i hospitalari.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES