Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El voluntariat de Tarragona visita la Casa dels Xuklis

Aquesta sortida els ha fet ser més conscients de la importància de la seva tasca

Una quinzena de voluntàries de l’AFANOC Tarragona van visitar el dissabte 20 de maig la Casa dels Xuklis, la casa d’acollida que s’ofereix a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona per a rebre tractament als principals hospitals de referència. El voluntariat de Tarragona va ser acompanyat pel delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy; el coordinador de la seu, Jordi Rodríguez i la responsable de l’àrea del voluntariat en aquesta seu, Anna Roig.

En arribar a la Casa dels Xuklis, el grup va ser rebut pel gerent de l’AFANOC, Narcís Serrats i alguns membres de la Junta com Montse Florensa, Pepe Cañete, Ricard Molins i Anna Peris. Tots ells van explicar-los la importància del voluntariat a l’AFANOC, totes les millores que s’han assolit amb els anys per a millorar la qualitat de vida de les famílies i com la família de l’AFANOC ha anat creixent, entre d’altres aspectes.

Seguidament, en dos grups, van visitar les diferents instal·lacions de la Casa: la cuina, la sala polivalent, el menjador i la sala d’estar, el servei de bugaderia o els jardins exteriors. L’equip de voluntariat va quedar admirat amb l’allotjament i de la cura que es mostra en cada detall. La visita va ajudar-los a ser més conscients de la important tasca que duen a terme a l’AFANOC i la necessitat de seguir endavant.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES