Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Espais

Els Espais

Pensats i creats sota criteris de confort i benestar, els espais de la casa volen crear un entorn amable que impacti favorablement en l’ànim de les persones facilitant un dia a dia que acostuma a anar carregat d’entrades i sortides de l’hospital, amb l’estrès i cansament que això comporta.

La casa compta amb 25 apartaments de 30 metres quadrats, cada un equipat amb bany propi, nevera, TV i sortida al jardí, amb capacitat per acollir fins a quatre persones i garantir la seva intimitat. Les zones comunes com la cuina, menjador, sala d’estar, biblioteca, bugaderia, sala de jocs i jardins, permeten a les famílies compartir el seu dia a dia tot generant vincles de suport i complicitats que els ajudaran en la seva estada. Cada família s’ha de responsabilitzar del seu espai com si fos casa seva i contribuir en el bon funcionament d’aquesta.

Gràcies a la col·laboració de dissenyadors i decoradors implicats en el projecte des de l’inici, s’ha aconseguit aquest entorn de benestar i confort, que juguen un paper clau en les malalties de llarga durada.

Pavelló Primavera

APARTAMENTS (de l’1 al 6)

Pavelló Hivern

APARTAMENTS (del 7 al 14)

Pavelló Tardor

APARTAMENTS (del 15 al 20)

Pavello Estiu

APARTAMENTS (del 21 al 25)

Cuina Comunitària

Col·laboradors: IKEA,TPB

Cuina de grans dimensions equipada amb tots els estris i utensilis necessaris per poder cuinar amb comoditat i sentir-se com a casa. Cada apartament disposa d’un petit armari per guardar-hi els seus queviures.

Menjador i Sala d´Estar

Dissenyadors: Sara Folch Interior Design
Col·laboradors: Temas V-MY Oruga, Carpyen, Theodora et sa Suite, Egger.

És l’espai més ampli i lluminós de la casa i dona al jardí. La zona de menjador té capacitat per a tots els residents, que poden compatir taula si ho desitgen i fer-ne ús en el moment que ho necessitin. L’espai compta amb una gran sala d’estar i zona de relaxament.

Sala Polivalent

Col·laboradors: iFusta i Sara Folch Interior Design

Disposem d’un ampli espai aïllat i amb terres càlids, per realitzar diferents activitats, fer xerrades, sessions de Ioga pels pares i mares, contacontes, concerts, reunions

Sala de Jocs

Col·laboradors: iFusta
Disposem d’una sala de jocs per jugar a jocs de taula, fer manualitats i jugar amb els voluntaris que estan a la casa cada tarda els 365 dies de l’any.

Sala del Silenci

Un espai per estar amb un mateix.
Separat de l’edifici i a esquenes a ell, obrint les vistes cap a l’hort, disposem de la sala del silenci, un espai per estar amb un mateix i fer el que cadascú necessiti.

Servei de Bugaderia

Col·laboradors: Cash Converters, Girbau

Disposem de 4 rentadores i 4 assecadores a dispossició de tots els residents de 9:30 a 21:30h. Es un servei totalment gratuït facilitant i normalitzant el dia a dia de les famílies.

Jardins Exteriors

La casa està envoltada d’espais ajardinats.

Tota la Casa està envoltada d’espais ajardinats, per tal de donar el màxim contacte amb la natura.

Pati d´en Pep

Dissenyadors: Marta Garcia-Orte, Pablo Serrano, Nerea Amorós Col·laboradors: CONCEPTAGREKK

Enmig de l’ala dels apartaments hi ha un pati interior mab una font on sortir a pendre l’aire fresc, escoltar l’aigua de la font, o gaudir de la seva llum mentres descanses en les butaques que hi han al voltant del pati.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES