Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El “Posa’t la Gorra!” de Tarragona torna al cor de la ciutat després de 20 anys

El diumenge 16 de juny, al matí, la gran festa del “Posa’t la Gorra!” torna al Camp de Mart amb un escenari que comptarà amb les veus “eufòriques” de l’Alèxia Pascual (Constantí) i la Mariona Escoda (Valls). La gorra solidària serà l’entrada per poder accedir a la festa

Comença el compte enrere. Falten exactament dos mesos per a la festa del “Posa’t la Gorra!” de Tarragona que se celebrarà el diumenge 16 de juny al Camp de Mart de Tarragona, a partir de les 10.30 hores. Una festa que torna al cor de la ciutat amb més força que mai per a celebrar amb tota la ciutadania els 20 anys de presència de l’AFANOC a Tarragona.

Els reconeguts periodistes de TV3 Núria Solé i Eloi Vila seran els encarregats de dinamitzar la festa que començarà a partir de les 10.30 hores. La música més festiva amb la Bandarra Street Orkestra donarà el tret de sortida a la festa i el grup d’animació infantil Rikus farà ballar a petits i grans. L’auditori del Camp de Mart vibrarà amb les actuacions especials de dues veus molt “eufòriques”, l’Alèxia Pascual i la Mariona Escoda, i amb la Colla castellera dels Xiquets del Serrallo. El moment institucional de la festa arribarà amb la lectura del manifest a càrrec d’una família que ha viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta de l’AFANOC i els representants institucionals. A banda de les actuacions, es comptarà amb una desena de tallers per als més petits.

La festa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i el recolzament i patrocini del Port de Tarragona, la Diputació de Tarragona, i les empreses Flúor i Castell d’Or, a més d’entitats i associacions del territori.

La gorra solidària, dissenyada per l’artista brasilera Tarsila Schubert, serà l’entrada, a partir dels 3 anys, per accedir a la festa.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES