Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

DINO tanca la campanya del gelat solidari superant la recaptació de l’any passat

La Casa dels Xuklis genera complicitats i suport entre els clients de la coneguda gelateria que ja suma una aportació més al projecte.

El passat dimecres els Xuklis van tornar a rebre la Sara Rosso  (al centre de la imatge) que va aparèixer amb un somriure d’orella a orella transportant el taló amb la xifra aconseguida en aquesta segona edició del gelat solidari.

Sembla que l’èxit de l’increment de vendes es deu al sabor triat per aquesta ocasió, i és que la xocolata no té rival! Però sobretot, el que fa créixer qualsevol projecte, és quan es fa des del cor!

Fins a l’altra, gràcies, DINO!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES