Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Arriba la 2a edició del gelat més bo i solidari!

Per segon any consecutiu, la gelateria Dino s’implica amb l’AFANOC amb l’elaboració d’un gelat especial, que estarà disponible tot el mes de setembre

Després de la col·laboració realitzada el 2022, la gelateria Dino ha volgut continuar ajudant a l’entitat a través de la seva especialitat, els gelats. La campanya durarà tot el setembre, mes de la sensibilització del càncer infantil. Enguany, s’ha creat un gust especial per l’ocasió, un gelat a l’estil tres xocolates compost per una capa de xocolata amb llet, recobert amb “variegato gianduia” i escames cruixents de xocolata blanca per sobre.

Cal destacar que s’ha escollit el setembre perquè és el mes de la sensibilització amb el càncer infantil, els beneficis dels gelats es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Ja pots adquirir el teu gelat solidari. De l’1 fins al 30 de setembre compra l’edició limitada de tres xocolates a les següents botigues Dino:

BARCELONA


MADRID


SARAGOSSA


MÀLAGA

afanoc

I tu a quina aniràs?

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES