Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

AFANOC Lleida dona el tret de sortida a l’onzena edició del ‘Posa’t la Gorra!’

La festa se celebrarà el 3 de març de 2024 al Turó de la Seu Vella

L’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida va acollir el passat dijous, 14 de desembre, la presentació de la nova campanya del “Posa’t la Gorra!” de l’AFANOC Lleida. L’acte va donar el tret de sortida a l’onzena edició de la festa a Lleida, que se celebrarà el 3 de març de 2024 al Turó de la Seu Vella.

La presentació de la nova campanya va comptar amb la presència de diferents autoritats de la Paeria, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya, de l’Institut Català de la Salut i del mateix hospital Arnau de Vilanova. L’acte va finalitzar amb una actuació del mag Òscar de la Torre.

Durant tot el matí, voluntaris de l’AFANOC van estar venent gorres a l’hospital.

A les comarques de Lleida, la gorra es pot adquirir a la seu de l’entitat i a més d’una cinquantena de punts de venda en tot el territori lleidatà.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES