Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Moltes Gràcies!

En nom d’AFANOC, voldria agrair-te sincerament per convertir-te en soci/a de la nostra organització.

La teva generositat i compromís ens inspiren a continuar treballant per la nostra missió de fer del món un lloc millor.

Gràcies al teu suport, podrem continuar amb els nostres projectes i programes per ajudar els qui més ho necessiten. La teva aportació no és només un gest significatiu de solidaritat, sinó que també és una inversió en un futur més just i equitatiu per a tothom.

Esperem poder comptar amb tu en el futur mentre continuem treballant junts per assolir els nostres objectius compartits.

De nou, moltes gràcies pel teu suport i confiança a la nostra organització.

Amb gratitud i estima,

AFANOC

Allotjaments

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES