Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Clàusula de Protecció de Dades Compra

Protecció de Dades RGPDUE 2016/679 – LOPDGDD 3/2018

Responsable ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE NENS ONCOLÒGICS DE CATALUNYA ?AFANOC-
Finalitat Recollida i tractament de les seves dades per gestionar la seva comanda i/o la seva donació a la nostra entitat, permetent-li la compra dels nostres productes així com facilitar-li informació sobre altres productes/serveis que poden ser del seu interès i/o preferència per mitjans electrònics actuals o futurs, sempre que ens autoritzi al seu tractament.
Legitimació   Interès legítim del tractament per part del responsable per a l’execució de la venda de productes sol·licitats pel client i/o per tramitar la donació. Consentiment inequívoc i específic atorgat pel propi interessat
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s?explica a la +info addicional RGPDUE
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: www.afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES