Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les 7 Sales

10,00 

En estoc

El llibre “Les 7 Sales” (NOMÉS en català), és un llibre que enganxa, ni més ni menys.

Carles Giró, el seu autor, col·labora amb l’AFANOC des de l’any 2003 i amb aquest llibre ens va fer l’honor de debutar com a escriptor publicat, destinant més tots els beneficis recaptats a l’Associació de Nens amb Càncer.

Gent com ell, són vitals per a la nostra supervivència.

Tu, també.

El llibre consta de 3 relats històrics perfectament embastats i vibrants. Són un crit a la llibertat i l’amor està molt present. Viatja i descobreix amb la seva lectura els tresors i els misteris que s’amaguen sota aquesta lectura amena i solidària.

Carles Giró autor de Les 7 sales suposa el seu debut com a escriptor. Des del 2003 col.labora amb l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a qui van destinats els beneficis d’aquest llibre.

Pes 0,0334 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES