Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Preu exclusiu web

Gorra Mari Ito (2021)

3,00 

En estoc

La gorra de l’artista Mari Ito és commemorativa, especial, diferent, que se surt de les marques que han participat fins ara. Es tracta d’un disseny que vol unir l’aniversari dels 10 anys de La Casa dels Xuklis amb la gorra.

Una artista que s’implica amb La Casa dels Xuklis la primavera del 2019 quan crea el Mural de Benvinguda, una obra floral situada a l’entrada que rep a les famílies que s’hi han d’allotjar. Una rebuda que vol fer més agradable el primer contacte amb els Xuklis.

Preu exclusiu web

 

 

Descripció

Talla: Adult

Material:Cotó 80%, 20% polièster.

Ajustable amb velcro, apte per petits i grans.

Molt còmode, lleugera I EXCLUSIVA!

Informació addicional

Pes 0,052 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES