Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Dessuadora dels Xuklis

26,00 

La dessuadora dels Xuklis més solidària i amb més “punsh” de la temporada!

Abriga’t i deixa que el Xuklis t’abraci i ajuda’ns a difondre el nostre missatge arreu on vagis, és important que ens doneu un cop de mà per arribar a tots els públics, la implicació és de tots i totes!

 

Descripció

El material: 80% algodón, 20% poliéster
Coll rodo
Punys de cotó/LYCRA®

Informació addicional

Pes 0,025 kg
Tallatge

12-13 anys, 14-15 anys, L, M, S, XL, XXL

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES