Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Una tarda terroríficament divertida

Els infants i les famílies de l’AFANOC Lleida han celebrat, un any més, la Castahalloween

11 infants i les seves famílies es van trobar el passat dijous 26 d’octubre per celebrar la Castahalloween a la seu de Lleida en una jornada plena de jocs temàtics.

La festa va culminar amb un berenar de Castanyada acompanyat d’un bingo en què van participar infants i adults.

La Castahalloween és una activitat que se celebra any rere any a la seu de Lleida amb l’objectiu de proporcionar als infants amb càncer i els seus germans activitats d’oci adaptat i espais de trobada entre iguals.

L’èxit d’aquesta trobada destaca la importància de disposar d’un espai col·lectiu on infants i famílies se sentin a gust i puguin gaudir d’activitats lúdiques amb altres famílies que han passat o passen per processos oncològics per conèixer-se, jugar i compartir experiències.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES