Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Una tarda per celebrar, agrair i refermar llaços

El TransPerfect Mountain Challenge un repte que no para de créixer i multiplicar-se per l’AFANOC

El passat dia 6, la Norsken House de Barcelona va acollir un acte molt emotiu on es va presentar la nova línia d’actuació del TransPerfect Mountain Challenge que inclourà diferents àmbits a més de l’esportiu: la música, la cultura i la família, seran protagonistes en les noves activitats, obrint així un ampli ventall que permetrà estendre el missatge a més persones, oferint noves vies de participació.

A l’esquerra Maite Golmayo, Comunicació i Relacions Externes de l’AFANOC; al centre Aitor Medrano, director del TransPerfect Mountain Challenge; i a la dreta Barnaby Wass, Chief Business Officer de TransPerfect. A la imatge següent, Narcís Serrats a l’entrega del taló.

A l’acte es va lliurar un xec per l’AFANOC amb la impressionant xifra de 262.000 €, que és la suma del que aquest repte ha recaptat al llarg dels darrers cinc anys d’esport, implicació i solidaritat amb els infants amb càncer i les seves famílies. Una col·laboració que ve de lluny i va més lluny encara.

Una col·laboració que sorgeix de l’experiència personal de Barnaby Wass, quan el seu fill va patir un càncer i es va adonar de la importància vital de tenir un suport com el que l’AFANOC ofereix a les famílies. Actualment, Wass forma part de la junta directiva de AFANOC i ha posat a disposició de l’entitat un equip de persones que treballen estretament en projectes comuns destinats a millorar la qualitat de vida d’aquestes famílies. El Transperfect Mountain Challenge ja és part de l’AFANOC .

I és que quan tot es fa una muntanya, quan pensem que no hi arribarem, quan desconeixem el camí, es fa més necessari que mai rodejar-se de persones que ja l’han fet i de totes aquelles que aporten, sumen i ajuden a fer el camí.

Des d’aquí, volem agrair a Aitor Medrano, Anna Weers, Nerea Rodríguez, Mar Zaragoza, Elisa Hernández, Sergio López, Clàudia Ondategui, Aitana Loroño i molts altres més, la seva professionalitat, el seu carinyo i dedicació al nostre projecte.

Gràcies, Barnaby per fer més gran la família de l’AFANOC!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES