Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Una seixantena de joves de l’AFANOC comença l’estiu gaudint de les colònies

S’han celebrat del 26 al 30 de juny a l’Espluga de Francolí

Un total de 37 infants i 27 joves de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona han participat en les colònies i estades de l’AFANOC a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) del 26 al 30 de juny. Una setmana de convivència, retrobaments, aprenentatge i amistat que dona el tret de sortida a la temporada d’estiu.

L’AFANOC ha organitzat, un any més, les colònies per als infants amb càncer i els seus germans, d’edats compreses entre els 6 i els 13 anys, i les estades per als nois i noies dels grups de joves de l’AFANOC gràcies a la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Cultural del CIC.

Colònies noticia 2023

Les colònies han girat entorn a un centre d’interès: l’estat de perill de les tribus dels oceànics, boscàtils, celastres, muntis i florifaunis a causa de l’avarícia d’alguns éssers humans. A través de diferents jocs de rol, d’estratègia i d’acció, els infants i joves han fet tot el possible per acabar amb aquesta avarícia i tornar a la normalitat. Les estones de piscina, l’excursió al Monestir de Poblet i els jocs de nit han completat aquests dies de lleure en un entorn privilegiat, enmig de la natura.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES