Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Un projecte rodó fet des del cor

Un equip de voluntàries implicades i compromeses amb l’AFANOC, elaboren 300 boles de Nadal amb retalls de la marca de roba infantil i sostenible “Diente de León” i s’esgoten en menys de dues hores.

La Lola, l’Esther, l’Angeles, la Mari, la Laura i la Mireia són dones emprenedores que tenen la capacitat de moure muntanyes si s’ho proposen, dones que mai tenen un no quan es tracta d’ajudar als altres, dones que, cada una des del seu àmbit quotidià, s’esforça per fer feliços als qui tenen a prop, però quan s’ajunten, són la tempesta perfecta de la creativitat.

Tant és si els fa mal el canell, o l’artrosi es queixa, les seves mans es mouen amb l’elegància i la serenitat del qui no té pressa, elaborant cada peça entre converses, complicitats i riures.

El resultat no pot ser més rodó perquè ho té tot: la qualitat dels teixits que Diente de León utilitza en les seves creacions de moda infantil, el vessant solidari del projecte, i sobretot la qualitat humana de qui i ho ha fet possible.

Des de l’AFANOC els volem agrair aquesta complicitat i implicació amb la nostra entitat. Agrair també a les seguidores de “Diente de León” que s’hi han llençat, literalment, i han esgotat les boles en menys de dues hores.

Ahir, aquest equip de dones, va venir a La casa dels Xuklis carregades de somriures de satisfacció i bon rotllo,   a fer entrega del taló amb el resultat econòmic, una quantitat que sens dubte contribuirà al manteniment de la casa.

No ho digueu a ningú, però el valor més alt, són elles.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES