Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“Un dia teu per un dia seu”

Els treballadors de l’empresa IDILIA donen un dia de la seva nòmina pel càncer infantil

Cada any, aquesta empresa organitza una votació entre els seus treballadors per triar un projecte a qui destinar aquesta iniciativa solidària. L’any que acabem de deixar enrere, La Casa dels Xuklis va ser el projecte amb més votacions i la iniciativa va recaptar prop de 40 mil euros. 

D’esquerra a dreta: Narcís Serrats, gerent de l’AFANOC; Maite Golmayo, Comunicació i Relacions Externes de l’entitat; Carme Méndez i Jordi Fayos, de Recursos Humans d’IDILIA.

“La societat, les persones, els treballadors, tenim el deure de retornar a les persones allò que qualsevol circumstància adversa de la vida els provoqui una pèrdua”, va comentar Jordi Fayos, cap de recursos humans d’IDILIA, quan va venir a fer la visita a la Casa. “Amb el dia solidari, recaptem recursos a la vegada que llencem aquest missatge a la nostra gent, cosa que considerem important dins de l’àmbit laboral”, afirma.

Des d’aquí, el nostre agraïment a tots i cada un dels que han participat per fer-ho possible. Els Xuklis no poden estar més contents!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES