Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Torna la cursa 100km contra el càncer 2023 amb el doble d’inscrits

Diumenge 8 d’octubre es celebra al passeig Marítim la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària amb l’AFANOC

La cursa es disputarà al passeig Marítim de Badalona a l’altura dels banys La Donzella de la Costa (direcció Montgat) i seguirà pel passeig Marítim fins a arribar a la barca María. Allà es farà la volta fins a arribar a l’hotel Marina Badalona per tornar novament en direcció al punt de sortida de la barca María. El circuit té aproximadament uns 5 km, per tant, els participants que facin els 100 km faran un total de 20 voltes. La carrera té un caràcter inclusiu, ja que es permet la participació de tota mena d’atletes, amateurs o professionals. La cursa es pot disputar en modalitat individual o per equips, sent aquesta última de relleus en què cada participant pot realitzar la distància que esculli. Les modalitats són 100 km individual, 110 km per equips; 50 km individual o distància lliure. Per tal de fomentar la implicació a la causa del màxim nombre de persones, l’organització també permet completar els relleus caminant. 

La carrera solidària forma part del TransPerfect Mountain Challenge i la presentació de la cursa s’ha fet aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver ha comptat amb la participació del primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández; del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Juan José Portillo; de la directora del Centre Comercial Montigalà, Roberta Rebolini; de la directora de Comunicació d’AFANOC, Maite Golmayo; del director d’organització, Aitor Medrano i del coordinador de la cursa, David Neira. 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES